Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΙ

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση, ξαναδιαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος (Μενού Ανακοινώσεις –> Γενικοί κανόνες εξέτασης από απόσταση) με τις γενικές οδηγίες για τις εξετάσεις.

Οι εξετάσεις της Πληροφορικής ΙΙ θα γίνουν σε 2 κύκλους για λόγους ευελιξίας και καλύτερης λειτουργικότητας στην εξέταση.

Οι παλιοί αριθμοί μητρώου (5-ψήφιοι και μικρότεροι του 190000) εξετάζονται στις 10:00 στις εικονικές αίθουσες 1 και 2.

Συγκεκριμένα οι φοιτητές των οποίων τα επίθετα έχουν αρχικό γράμμα Α έως Λ στην εικονική αίθουσα 1 (https://zoom.us/j/586669868) με υπεύθυνο διαχείρισης στο chat τον κ. Καζανίδη και οι φοιτητές των οποίων τα επίθετα έχουν αρχικό γράμμα Μ έως Ω στην εικονική αίθουσα 2 (https://zoom.us/j/641139449) με υπεύθυνη διαχείρισης στο chat την κ. Μόσχου.

Οι νέοι αριθμοί μητρώου (6-ψήφιοι που ξεκινούν από 19) εξετάζονται στις 11:15 στην εικονική αίθουσα 1 (https://zoom.us/j/586669868) με υπεύθυνο διαχείρισης στο chat τον κ. Φέρελη.

Οι φοιτητές θα πρέπει να μπουν στο zoom, στις αντίστοιχες εικονικές αίθουσες, τουλάχιστον 15′ πριν από τις προγραμματισμένες ώρες εξέτασης.

Η εξέταση για τους «παλιούς» φοιτητές θα γίνει μέσω του open eclass στο μάθημα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΙ ΕΞΕΤΑΣΗ 10:00 (ΠΑΛΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΗΤΡΩΟΥ) που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό τον σκοπό και περιλαμβάνει όλους τους φοιτητές που δικαιούνται να δώσουν το μάθημα. Σε περιπτώσεις που υπάρχει ταυτόχρονη εξέταση αδερφών (π.χ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ, ΛΙΟΥΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ και ΣΟΥΡΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ) έγινε μεταφορά για προφανείς λόγους στον 2ο κύκλο (11:15).

Επίσης, αν υπάρχουν συγκάτοικοι που εξετάζονται την ίδια ώρα, θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα στον επιτηρητή αφού θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια.

Η εξέταση για τους «νέους» φοιτητές θα γίνει μέσω του open eclass στο μάθημα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΙ ΕΞΕΤΑΣΗ 11:15 (ΝΕΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΗΤΡΩΟΥ) που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό τον σκοπό και περιλαμβάνει όλους τους φοιτητές που δικαιούνται να δώσουν το μάθημα.

Και στους 2 κύκλους υπάρχει το 1ο θέμα με ερωτήσεις κλειστού τύπου που θα απαντηθεί στις Ασκήσεις του open eclass με μέγιστη βαθμολογία 7 μονάδες και το 2ο θέμα με την κανονικοποίηση υπάρχει ως εκφώνηση στις Εργασίες του open eclass το οποίο θα πρέπει να υποβληθεί αφού απαντηθεί σε έναν κειμενογράφο. Η μέγιστη βαθμολογία είναι 3 μονάδες.

Η διαδικασία και στην Πληροφορική ΙΙ είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθήθηκε και στα προηγούμενα μαθήματα.

  1. Ο φοιτητής μπαίνει ταυτόχρονα στο zoom και στο open eclass. Το zoom θα χρησιμοποιηθεί μόνο για παρουσίες. Αν δεν είναι εκεί παρών για ταυτοποίηση, η εξέταση στο open eclass απορρίπτεται. Στην πλατφόρμα exams.emt.ihu.gr υποβάλλει τις απαντήσεις του επί τόπου.
  2. Η ανάρτηση θα γίνει ακριβώς στην ώρα έναρξης της εξέτασης και εφόσον γίνει, κανένας άλλος φοιτητής δεν θα γίνει δεκτός στην εξέταση.
  3. Ο φοιτητής μπορεί να αλλάξει τις απαντήσεις του πριν τις υποβάλλει, όταν όμως «κλείσει» ΔΕΝ θα μπορεί να τις «ξαναδεί». Υπάρχει περιορισμός σε μία προσπάθεια και ο χρόνος είναι περιορισμένος.
  4. Η εξέταση πραγματοποιείται με ανοικτές σημειώσεις και βιβλία. Μπορεί να χρησιμοποιήσει χαρτί και μολύβι όπως και στη δια ζώσης εξέταση. Τα κινητά τηλέφωνα θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
  5. Επειδή όλα τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά θα πρέπει να είναι σε μέρος που να μην έχει άλλους θορύβους ή ομιλίες. Θόρυβοι και φασαρία συνιστούν λόγους αποβολής από την εξέταση.

Η διαδικασία της εξέτασης μπορεί να συνοψιστεί στα παρακάτω βήματα:

  • Είσοδος στο zoom και στο open eclass
  • Ταυτοποίηση φοιτητών
  • Κλείδωμα πλατφόρμας
  • Ανάρτηση των θεμάτων
  • Υποβολή του 1ου θέματος στην ενότητα Ασκήσεις και του 2ου θέματος στην ενότητα Εργασίες.

Σε ειδικές περιπτώσεις θα ζητηθεί επιπλέον και προφορική εξέταση για διευκρινίσεις.

Προφορική εξέταση θα γίνει στις 12:30 στους φοιτητές που εξετάζονται για σοβαρό και αποδείξιμο λόγο στην εικονική αίθουσα 1 (https://zoom.us/j/586669868).

Ιούλιος 20, 2020
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X