Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΙ

Αγαπητοί φοιτητές,

Η εξέταση του εργαστηρίου της Πληροφορικής ΙΙ θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 7/7 ημέρα Τρίτη και αφορά μόνο φοιτητές που δεν εξετάστηκαν δια ζώσης. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές να συμμετέχουν στα μαθήματα της εξεταστικής, οι ώρες εξέτασης είναι στις 8:30, 11:00, 12:00, 14:00 και 15:00.

Η εξέταση θα γίνει μέσω zoom στην εικονική αίθουσα του εργαστηρίου (https://zoom.us/j/586669868). Τα θέματα θα διατεθούν στο zoom μέσω του διαμοιρασμού οθόνης (Share Screen) μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των συμμετεχόντων φοιτητών.

Οι φοιτητές θα χρειαστεί να δουλέψουν στα περιβάλλοντα της Access και του SQL Server, ανεξάρτητα από την έκδοση που διαθέτουν. Για τον σκοπό αυτό θα αποθηκεύσουν σε ένα αρχείο με το όνομα Επίθετο_ΑΜ, όπου Επίθετο το επίθετο τους και ΑΜ ο αριθμός μητρώου τους τα αρχεία σε Access και σε SQL Server. Εναλλακτικά δύνανται οι φοιτητές να αποθηκεύσουν τις εντολές SQL σε οποιοδήποτε κειμενογράφο (π.χ. Word) σε αρχείο με το ίδιο όνομα Επίθετο_ΑΜ όπου Επίθετο το επίθετο τους και ΑΜ ο αριθμός μητρώου τους.

Στο τέλος της εξέτασης, θα αποστείλουν τα 2 αρχεία (Access & SQL) τόσο μέσω του zoom όσο και μέσω του open eclass. Συγκεκριμένα, αφού κλείσουν τα αρχεία τους, τα αποστέλλουν από το zoom μέσω του chat από την επιλογή File. Από το open eclass (https://eclass.emt.ihu.gr/courses/AD115/) τα υποβάλλουν στις εργασίες μέσω της επιλογής Εργασίες, στον κατάλληλο φάκελο (ανάλογα με το τμήμα όπου εξετάστηκαν). Η υποβολή μέσω του open eclass απαιτεί προηγούμενη εγγραφή με το υπάρχον προφίλ του κάθε φοιτητή στο μάθημα ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΙ.

Στο υποβληθέν αρχείο θα συμπεριλαμβάνονται ο αριθμός μητρώου, το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση IP του υπολογιστή του φοιτητή. Την τελευταία την καταγράφει από τη διεύθυνση https://www.myip.com/.

Οι καθηγητές του εργαστηρίου σας εύχονται καλή επιτυχία, υγεία και υπομονή.

Ιούλιος 6, 2020
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X